A Hot Wheels Monster Trucks Live™ Glow Party™ ezúttal az MVM Dome-ba gördül be

Hot Wheels
A Hot Wheels Monster Trucks Live™ Glow Party™ fénybe borítja a budapesti helyszínt is 2024. március 16-án és 17-én.

A világkörüli turné begördül az MVM Dome-ba az egész család számára izgalmas előadásával!

Jegyek 2023. október 13-tól kaphatóak!

A Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party megérkezik Budapestre is! A rajongók minden korosztályból átélhetik az izgalmakat, amikor kedvenc Hot Wheels Monster járgányuknak szurkolnak a SÖTÉTBEN! Ez az egyedülálló show 2024. március 16-án és 17-én látogat el az MVM Dome-ba, csak 3 előadás erejéig!


Jegyek és további információk a www.livenation.hu és a www.hotwheelsmonstertruckslive.com oldalakon.

Az előadások időpontja a következő:
2024. március 16. szombat 11:30
2024. március 16. szombat 18:30
2024. március 17. Vasárnap 11:30

A Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party életre kelti a rajongók kedvenc nagykerekű Hot Wheels szörnyeit, eljön Mega Wrex™, Tiger Shark™, Demo Derby™, Bone Shaker™, Bigfoot®, Gunkster™, és bemutatkozik a vadonatúj HW 5-Alarm™, a Hot Wheels Monster Trucks hősi tűzoltó járgánya is! Az előadásokon emellett fény-party, látványos lézershow és ajándék játékok is szerephez jutnak. Ráadásul láthatjuk a tüzet okádó átalakuló sárkányt, ARCTICGON-t, valamint a Hot Wheels Monster Trucks Live szabadstílusú motokrosszosainak elképesztő ugrásait!

Nézze meg testközelből a Hot Wheels Monster Trucks showt, amelyet kizárólag az előadást megelőző körsétán tehet meg, a Hot Wheels Monster Trucks Live műsorvezetőinek kíséretével! Ismerje meg, mi történik a színfalak mögött, mielőtt a zúzások és ütközések megkezdődnek, majd nézze meg, hogyan kelnek életre a Hot Wheels nagykerekű szörnyei. A VIP csomagok csak limitált számban elérhetők.

Az izgalmas Crash Zone Party kettő és fél órával az előadások előtt kerül megrendezésre. Az egyedülálló élmény lehetővé teszi a rajongók számára, hogy belépjenek a versenypályára, közelről megnézhessék a Hot Wheels Monster Trucks elképesztő formáit és hatalmas méreteit, valamint találkozzanak a sofőrökkel és autogramot kapjanak!

A budapesti előadásokra jegyek elsőként a regisztrált Live Nation tagok számára lesznek elérhetők október 12-én 10 órától. A teljeskörű jegyértékesítés október 13-án 10 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.


A Hot Wheels Monster Trucks Live turné a Mattel és a Raycom-Legacy Content Company, LLC – a Family Entertainment Holdings, LLC 100%-os tulajdonában lévő leányvállalat – közötti társulás.
Ajánló

Olvasd el ezt is