Arch Enemy, In Flames és Soilwork október 23-án a Barba Negrában!

Arch Enemy_In_Flames_Soilwork
Készüljetek, ugyanis Svédország három kiemelkedő bandája állt össze, hogy egy közös turnéval szántsa végig Európát.

Az In Flames és az Arch Enemy co-headliner körút különleges vendége a Soilwork lesz, a budapesti állomásra pedig október 23-án kerül sor a Barba Negrában.

A The Rising From The North Tour a svéd metal ünnepe. Az In Flames, az Arch Enemy és a Soilwork a műfaj múltját, jelenét és jövőjét hivatott reprezentálni. A rajongók egy teljesen magával ragadó, a hagyományos értelemben vett koncerten túlmutató élményre számíthatnak.

In Flames (forrás: H-Music)

Anders Fridén – IN FLAMES: nem is lehetnénk izgatottabbak ebben a pillanatban. Ez a turné nagyon különleges, hiszen hosszú idő telt el, de végre újra együtt állhatunk a színpadon barátainkkal, az ARCH ENEMY és a SOILWORK társaságában. Felejthetetlen estéket ígérünk nektek. Ez egyfajta „Sweden’s finest” válogatás – a turné, amit egyszerűen nem hagyhatsz ki!

IN FLAMES – Meet Your Maker (OFFICIAL MUSIC VIDEO)
https://www.youtube.com/watch?v=e_MSqS1-Ubs

Arch Enemy (forrás: H-Music)

Michael Amott – ARCH ENEMY: micsoda extravagáns svéd metal őrület jön szerte Európában 2024-ben! Az Arch Enemy egészen korai időszakára nyúlik vissza a közös történetünk, a közös élmények az In Flames és a Soilwork zenekarokkal. Szóval most iszonyatosan izgatottak vagyunk, hogy svéd bajtársainkkal együtt csinálhatjuk végig ezt a különleges turnét. Hajrá!

ARCH ENEMY – The Watcher

Soilwork (forrás: H-Music)

Björn Strid – SOILWORK: az elmúlt évtized legnagyszerűbb line-upjáról végre lehull a lepel. A szuper izgatottság mellett abban is biztosak vagyunk, hogy ez az a turné, amire nagyon sokan vártak már. Készüljetek fel a legendás dallamos svéd metal támadásra! 

Soilwork – Övergivenheten


H-MUSIC, a ROCK1, a BARBA NEGRA és a Cobra Agency bemutatja:
Rising From The North Tour
In Flames & Arch Enemy headliner turné
Vendég: Soilwork
2024.10.23. – Barba Negra Red Stage
Kapunyitás: 18:00

A jegyértékesítés november 24-én 10 órakor indul!

Esemény:
https://www.facebook.com/events/1005620650498701

Ajánló

Olvasd el ezt is