Bizarre! The show a RaM ArT Színházban

Bizarre! The show. Fotó: Oszkai Péter
Az Addams Family világát idéző zenés show készül Király Béla rendezésében.
Népszerű musicaldalok és ismert popslágerek is felcsendülnek Király Béla új rendezésében, a Bizarre! The Show-ban, amely egy kísértetkastélyba kalauzolja el a nézőket, hogy részesei legyenek egy álom és valóság határán mozgó, lélegzetelállító revünek. A grandiózus látványvilágot ígérő előadás bemutatójára március 1-jén kerül sor, népszerű előadók tolmácsolásában.

A különleges produkcióban az Addams Family sötét, feketehumorral fűszerezett világa sejlik fel, amely a filmnek és a belőle készített sorozatnak köszönhetően mindenki számára ismerős lehet. A narrátor, Jenna segítségével megelevenedik a család legkedveltebb helye, a sírkert, ahol súlyos titkokra derül fény. Ármány, szerelem és gyilkossági kísérletek bonyolítják a cselekményt, amelyhez jól illeszkednek a zenei betétek.

Bizarre! The Show. Forrás: Oszkai Péter

A rendező-koreográfus, Király Béla a zenei anyagot úgy válogatta össze, hogy a dalokon keresztül minél több stílus képviseltesse magát. Ezáltal jól megfér egymás mellett Miley Cyrus, Amy Winehouse vagy Robbie Williams, de a Moulin Rouge és a Jégvarázs 2 egy-egy száma is helyet kapott a show-ban. Sőt, magyar színpadokon ritkán hallott musicalslágerek is felcsendülnek majd, mint például a Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendő Wicked egyik betétdala.

A Bizarre! The Show szólistái népszerű színészek és énekesek, a Jenna szerepében látható Rigó Anna mellett színpadra lép Füredi Nikolett, Pap Viktória, Sári Évi, Dér Heni, Szabó P. Szilveszter, Horváth Dániel, Fejes Szandra, Fábián Nikolett, Becz Bernadett és Gábor Márkó.

Birarre a RAM ArT Színházban

Frissítés: Freddie áll be Szabó P. Szilveszter szerepébe a Bizarre! The Show-ban.
A szerepet eredetileg Szabó P. Szilveszter játszotta volna, azonban a színművész betegség miatt nem tud színpadra állni a március 1-jei premieren. Király Béla rendező-koreográfus ekkor kérte fel a feladatra Freddie-t, aki örömmel vállalta, hogy megformálja Pablót, a családfőt.

Mindent megteszünk azért, hogy a beugrás a lehető legjobban sikerüljön, és a nézők semmit se vegyenek észre abból, hogy Freddie később érkezett hozzánk” – mondta Király Béla, hozzátéve, hogy a csapat az első pillanattól maximálisan támogatja és segíti az énekest.

A hangulatért és a nagyszabású show-ért a Bizarre! Ensemble és Show Dance Company 24 fős tánckara felel.

Bizarre! The show premier: 2024. március 1. Jegyek kaphatók itt.

További Bizarre! képek a galériában:

Ajánló

Olvasd el ezt is