Pénteken újra Dáma Lárma a Barba Negrában!

Hatodszor gyűlnek össze Magyarország legvagányabb zenész csajai.

A lányok egy este alatt külön erre az eseményre verbuválódott alkalmi formációkkal eljátsszák kedvenc dalaikat. Idén mindez a „tánc” jegyében történik, méghozzá új helyszínen, a Barba Negra Blue Stage-en, március 31-én.

Vehettünk már részt időutazásban, felelevenítve a zenetörténelem legizgalmasabb korszakait, vagy élvezhettük felváltva a hazai és nemzetközi élvonal legmenőbb slágereit, idén pedig egy hatalmas táncos bulit terveznek a csajok, és annyit már előre elárultak, hogy ez nem csak a dalok tematikájában lesz észlelhető, hanem külön produkciókkal, táncosokkal is készülnek.


„Ebben az évben az eddigiektől kevesebben leszünk valamivel. Általában 40 fölött volt a fellépő csajok száma, a legtöbb 53 volt, most „csak”’ 30 körül lesz a zenészek száma. Az előző évekhez képest változás a helyszín is: idén a Barba Negrában rendezzük meg a Lármát, ahova minden eddiginél több embert várunk.” – mesélte az esemény egyik szervezője, Sicu, aki azt is elárulta, hogy először egy sok vendéges Vasmacska-koncertet terveztek csak, és abból nőtte ki magát a Dáma Lárma, ahol most is rengeteg tehetséges női zenészt láthatunk majd. Hogy pontosan kik is ők, arról a Facebookon olvashatunk többet:

Esemény: https://www.facebook.com/events/5976806362405450
Dáma Lárma Facebbok: https://www.facebook.com/DamaLarma

Az estet az idén 10. évébe lépett ír punk/rock stílusú Jolly Jackers nyitja, akik 14 országban turnéztak már Európa szerte. Idén megtalálták új énekesnőjüket, így 2-4 lett a nemek aránya a zenekarban. Energikus felvezetés whisky locsolással, csak időben kell érkezni!

VI. Dáma Lárma – 2023.03.31.
Barba Negra Blue Stage – Budapest // XXI. kerület // Szállító utca 3.

Tervezett menetrend:
19.00 – Kapunyitás
20:00 – Jolly Jackers
21:00 után: DÁMA LÁRMA SHOW

Jegyárak:
19 és 20 óra között a regisztrációs jeggyel ingyenes a belépés
2023 Ft // elővételben
2999 Ft // helyszínen, a koncert napján

Online értékesítés

Ajánló

Olvasd el ezt is