Első headliner turnéjára készül a Warkings! 

Warkings
Találkozzunk 2024. március 2-án a Barba Negrában!

Epikus power metal és ami mögötte van: A zenekar koncepciója szerint a négy harcos király a Valhallában találkozott, zenekart alapítottak, és Odin visszaküldte őket a Földre, hogy terjesszék a metált. Íme hát a csapat üzenete:

Harcosok, figyeljetek! Eljött az idő, hogy a tömegek elinduljanak Valhalla mélyéről. Csatlakozzatok a Warking-hez a korábban soha nem látott méretű hadjáraton. Készüljetek fel a heavy metal történetének legnagyobb csatáira és támogassátok az Európán átívelő menetben a zenekart, akik a régmúlt harcairól mesélnek majd. 

A keresztes lovagi hagyomány szerint a négy király Németországon, Ausztrián, Magyarországon, Lengyelországon, Franciaországon, valamint a Holland és Cseh „Királyságon” keresztül vonul be, hogy a tömegekhez eljuttassa az igazi heavy metalt. Az utazás minden állomásán a követőik száma növekedni fog, és több harcos kerül a bűvöletük alá. A hatalmas varázslónő, Morgana ismét elkíséri a Warkingst a csatáikba.

A Powerwolf és a Feuerschwanz társaságában töltött sikeres turnézás után itt az idő, hogy a Warkings megkapja a megtisztelő 90 perces főműsoridőt, és megtöltse azt soha nem hallott dalokkal, elképesztő díszlettel és látvánnyal. 

A csapat legutóbbi lemeze, a Morgana 2022 őszén jelent meg a Napalm Records gondozásában, természetesen a turné setlist alapját elsősorban ez az album adja majd.

WARKINGS – Hellfire feat. Morgana le Fay (Official Video)
https://www.youtube.com/watch?v=j0n-aSinVbU

Ezen a lemezen hallható először a 4 harcoshoz csatlakozó Morgana.

Találkozzunk március másodikán a Barba Negrában!
Warkings – For King And Crown Tour 2024.
2024.03.02.
Helyszín: BARBA NEGRA Blue Stage – 1211 Budapest, Szállító u. 3.
Esemény:
https://www.facebook.com/events/1699255403846999

JEGYÁRAK:
6999 Ft Elővételben – 2023.12.31-ig
7999 Ft Elővételben – 2024.03.01-ig
9999 Ft A koncert napján.

JEGYLINK:
https://jegy.rock1.hu/warkings_20240302

ZENEKARI LINK:
https://www.facebook.com/warkingsmetal

Ajánló

Olvasd el ezt is