Flower Kings koncert: két lemezt is bemutat a legendás svéd progrock csapat!

The Flower Kings credit:_©LilianForsberg
A Flower Kings zenekar By Royal Decree című tavalyi, és a múlt hónapban megjelent Look At You Now lemezével érkezik október 11-én a budapesti A38 Hajóra.

Ha van zenekar, amely megérdemli a legendás címet, a Flower Kings biztos ilyen. A Roine Stolt köré szerveződött svéd progrock zenekar évről évre zseniális, szimfonikus hangzású lemezekkel bűvöli el a hallgatóit, amit különleges hangulatú koncerteken mutat be.

Az új, Look At You Now című albumot Roine és Michael Stolt, Hasse Fröberg és Mirko Demaio rögzítette, több énekes vendégszereplésével. „Ez a lemez egyfajta szellemhajóként sodródik felénk távoli helyekről – a dalok jól bemutatják a 2023-as évet, ami többségünk számára a háborúkról, migrációról, menekültekről, erdőtüzekről, az elvesztett fiatalságról, az olvadó jégtakarókról, a gazdasági válságról, és a politikai feszültségekről lesz emlékezetes – mondta el Roine Stolt. – De emellett új lehetőségek is megnyílnak: az újjászületésre, újragondolásra. Azt gondoljuk, hogy ez a lemez mind a két oldalt megmutatja egy kicsit.” A Beginner’s Eye-hoz készült klip itt látható: https://youtu.be/c23lFSB0Mfk?si=Ep-vp6y1MVudnCbM

A számos formátumban, vinyl lemezként is elérhető új album varázslatos borítóját Joey Tessier tervezte. A lemezt akár közvetlenül a zenekartól is megvásárolhatjuk, hiszen október 11-én Budapestre is ellátogatnak, az A38 Hajón lépnek majd fel.A Livesounds bemutatja:
2023. október 11., szerda 19 óra – Budapest, A38 Hajó
The FLower Kings koncert
Belépő: elővételben 10.900 Ft, a koncert napján 11.900 Ft.
Jegyek kaphatók a Ticketportal hálózatában, a www.a38.hu és a www.tixa.hu oldalon.

Kapcsolódó weboldalak:
https://livesound.hu/
https://www.roinestolt.com/

https://www.facebook.com/LiveSoundProd/
https://www.facebook.com/events/955981168863287

Ajánló

Olvasd el ezt is