Mandoki dokumentumfilm a zenei pályafutásának 30. évfordulója alkalmából

Mandoki Soulmates (forrás: Mandoki Soulmates)
A Mandoki Soulmates zenei pályafutásának 30. évfordulója alkalmából egy különleges dokumentumfilm készült, amely betekintést enged a zenéjük lenyűgöző világába.

A film megtekintése lehetőséget ad a közönségnek és rajongóknak, hogy közelebbről megismerjék a csapat munkásságát, alkotásaikat, sikereiket és az ahhoz vezető utat, továbbá az ezek mögött rejlő barátságokat és kötelékeket. A tagok személyes megszólalása mellett soha nem látott felvételek és kulisszatitkok is megnyílnak, közös főzések, ínyenc éttermi élmények, valamint a zenekar próbáinak egyedi hangulata mely egyszerre meghitt és szórakoztató. Megismerhetjük azt a tehetséget, kitartást, szorgalmat és elkötelezettséget, amelyek lehetővé tették a Mandoki Soulmates számára, hogy a zene világában kiemelt helyet foglaljanak el. Leslie Mandoki, a zenekar alapítója és vezetője
elmondta: „Ez a film egy szeretett gyermek, amelyben minden hang, minden akkord és minden pillanat a szívünkből jön. Szeretnénk megosztani ezt a különleges utazást a közönséggel, hogy veletek ünnepelhessük ezt a mérföldkövet.”


A dokumentumfilm egyedülálló bepillantást enged a 40. évét ünneplő Leslie Mandoki által alapított világhírű Red Rock stúdióba is, mely a festői szépségű Starnbergi-tó partján fekszik, ahol a zeneirodalom legnagyobb csillagai is készítettek már felvételeket Leslie Mandoki vezetésével. Például: Phil Collins, Lionel Richie, Jennifer Rush, Chaka Khan, és folytathatnánk a sort. A lenyűgöző filmkockák megidézik a világ legismertebb Mandoki Soulmates koncertek helyszíneit legyen az: London – Hammersmith, Párizs – Olympia, New York – Beacon Theater, ahol a Rolling Stones a Shine a Light című filmen dolgozott Martin Scorsese rendezésében, továbbá München, Circus Krone, ahol a Beatles, Rolling Stones, Frank Zappa is koncertezett már, Berlin – Konzerthaus, Cannes – Palais de Festival, vagy az erdélyi koncert emlékezetes momentumai. Természetesen a csodálatos budapesti helyszínek sem maradhattak ki. A müncheni hivatalos ünnepség feledhetetlen pillanataiba is betekinthetünk, ahol az összes német demokratikus párt elnöke, a legismertebb német és angolszász művészek ünnepelték a zenekar alapításának a 30. évfordulóját.

A Mandoki Soulmates, nemcsak egy kiváló világsztárokból álló zenekar, hanem egy életérzés, ahol a művészet és a zene egymást karöltve páratlan élményt kínál, több mint 30 éve minden rajongónak. A banda hídépítő szerepet tölt be szerte a világon, koncertjeiken nem a látványelemek határozzák meg a hangulatot, hanem a magával ragadó zene, a kiváló művészek, a pozitív energiák és a lelkes közönség.
A Mandoki Soulmates tagjai között olyan ikonok találhatóak, akik a progresszív rock és a fusion jazz terén alkottak maradandót, és akik összesen 35 Grammy-díjjal büszkélkednek, köztük: Leslie Mandoki, Al Di Meola, Mike Stern, Bobby Kimball, Bill Evans, Randy Brecker, Nick Van Eede, Chris Thompson, Cory Henry, Till Brönner, Richard Bona.
Leslie Mandoki, a Mandoki Soulmates alapítója és vezetője, mindig is a lázadó progresszív jazz-rock és az örök fiatalság szellemiségének megtestesítője. A legjobb dalokat és hangulatot hozza létre a legkiválóbb zenészekkel. Számos arany és platina albumot, élő DVD-t és Blu-ray-t jelentetett meg, és koncertjeik világszerte zsúfolásig telnek meg.

Forrás: Mandoki Soulmates

Ajánló

Olvasd el ezt is