Lenny Kravitz 2024. július 30-án a Budapest Arénában lép fel!

Lenny Kravitz
Lenny Kravitz elhozza Budapestre Blue Electric Light Turnéját 2024-ben.

Időtlen. Kirobbanó. Romantikus. Inspiráló. Hogyan jellemezhető másként a Blue Electric Light, Lenny Kravitz 12. stúdióalbuma? Kravitz a Bahamákon található stúdiójában írta és rögzítette a lemezt, és a deep-soul rock ‘n roll mester újra elemében volt. Megállíthatatlan alkotóként – zenész, író, producer, színész, szerző, designer – továbbra is folyamatosan jelen van a zene, a művészet és a kultúra területén az egész világon. A Blue Electric Light egy szenvedélyes dalgyűjtemény, amely kiszélesíti ezt a megkülönböztethetőséget, és egy olyan ember legújabb alkotása, akinek zenéje – nem is beszélve egyedülálló stílusáról – továbbra is milliókat inspirál világszerte. Az albumon Kravitz írói, produceri és multi-instrumentalista tehetsége rezonál, mivel ő maga írta a dalokat és játszott a legtöbb hangszeren, régi gitárosa, Craig Ross társaságában. Végül 12 számot rakott össze, amelyek tükrözik az újító, műfajokon áttörő örökségét, ugyanakkor szilárdan beépülnek a 21. század energiáiba.

Ezt megtapasztalhatjuk Lenny Kravitz 2024-es turnéján is!

A budapesti koncertre jegyek elsőként a hivatalos rajongói klub tagjainak elérhetők december 6-án 10:00 órától. A regisztrált Live Nation tagok pedig december 7-én 10:00 órától tudnak élni elővásárlási jogukkal. A teljeskörű jegyértékesítés december 8-án 11 órakor indul a  www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon.

Lenny Kravitz pályafutása során négy GRAMMY-díjat nyert, és több mint 40 millió lemezt adott el világszerte. Nemrég beválasztották a 2023-as hollywoodi Hírességek Sétányának jelöltjei közé, hangsúlyozva tagadhatatlan szerepét a stílus és a zene ikonjaként.

Az új album és Lenny Kravitz első dupla LP-je, A BLUE ELECTRIC LIGHT 2024. március 15-től kapható.
A TK421 CÍMŰ ÚJ DAL MÁR MEGJELENT

Lenny Kravitz – TK421További info:
Lennykravitz.com
www.livenation.hu
www.funcode.hu

Lenny Kravitz
Ajánló

Olvasd el ezt is