Miyavi: 4 év után újra Budapesten a szamuráj gitáros

Miyavi
A Dürer Kertben játszik szeptember 26-án a több mint két évtizedes pályafutásra visszatekintő japán zenész, színész és előadó, Takamasa Ishihara, azaz Miyavi.

Miyavi szeptemberben visszatér Budapestre! A világszerte ismert japán zenész, színész és emberbarát 2019 óta most először játszik a kontinensen, ahol mindössze 9 alkalommal lép fel, majd nem sokkal később már Pekingben szerepel. A turnén MIYAVI 20 éves pályafutásának szinte minden korszakából felcsendülnek majd dalok, és a készülő új anyagból is kapunk ízelítőt.

A rajongói által szamuráj gitárosnak is nevezett Miyavi zenéjével és üzeneteivel hidat képez a bolygó különböző kultúrái között. 8 világkörüli turnéja során több mint 30 országban fordult már meg, 13 nagylemezt adott ki, melyek közül 2021-es Imaginary az utolsó. Budapesten utoljára a 2019-es, No Sleep Till Tokyo idején járt.

New Gravity című klipje itt látható: https://youtu.be/-NxPxPYAx_0?si=EeSJ8VsPearZ6lnV


Bár a nemzetközi turnézással kihagyott pár évet, Miyavi az elmúlt időkben sem tétlenkedett. Idén tavasszal jelent meg a Rays című dal, amit a japán Noilion zenekarral közösen vett fel, és ez lett a szigetországban népszerű, a Netflixen futó anime-sorozat, az Ultraman egyik betétdala: https://youtu.be/i5NPnPE58qs?si=ebUB5PQrMMe6TY26

Miyavi filmes pályafutása is töretlen. Az áttörést a 2014-es Rendíthetetlen (Unbroken) hozta meg, és azóta számos alkotásban tűnt fel kisebb-nagyobb szerepekben: a Demóna 2 vagy a Kong: Koponya-sziget mellett a Netflix 2021-es akciófilmjében, a Kate-ben kapott komolyabb szerepet. Az elmúlt években a Hell Dogs és a Familia című japán filmekben szerepelt. Hazájában emellett tv-show-kban is feltűnik: a japán Álarcos Énekes egy korábbi évadában a zsűri tagjai között szerepelt. Különböző világmárkákkal is együttműködik, így például a Beats fejhallgató és a Gucci arca Japánban, szerepelt Dell, American Airlines és McLaren reklámokban, 2021-ben pedig kiadta saját Telecaster gitárját is a Fendernél.

A szeptember 26-ai koncertre az Öböl utcában található Dürer Kertben kerül sor, a normál belépőjegy mellé pedig korai belépést, ajándékokat és Miyavival közös fotót is lehetővé tevő VIP csomag is vásárolható.

a Livesounds bemutatja: Return of the Samurai Guitarist Tour
2023. szeptember 26., kedd 19 óra – Budapest, Dürer Kert Nagyterem
MIYAVI koncert
Belépő: elővételben 11.900 Ft, a koncert napján 12.900 Ft
Jegyek kaphatók a www.tixa.hu oldalon, a Ticketportal és az Eventim hálózatában.

Kiegészítő VIP jegyek: https://shop.kineticvibe.net/events/miyavi-vip-ticket-upgrade-in-budapest
A VIP csomag tartalma:
– korai belépés a helyszínre
– Laminált passz
– saját szelfi Miyavival
– limitált ajándék Miyavitól
– különleges, előre dedikált 8×10-es méretű fénykép az első 25 VIP jegyvásárlónak
A VIP jegy mellé normál belépőjegyet is kell vásárolni, a belépést a VIP jegy nem tartalmazza.


Kapcsolódó weboldalak:
https://livesound.hu/
https://miyavi.com/

https://www.facebook.com/LiveSoundProd/
https://www.facebook.com/events/251282231182721/

Ajánló

Olvasd el ezt is