Rumours Of Fleetwood Mac Budapesten!

Rumours_of_Fleetwood_Mac
A Rumours Of Fleetwood Mac világszerte a legelismertebb Fleetwood Mac tribute zenekar, maga Mick Fleetwood is áldását adta a formációra.

A Rumours Of Fleetwood Mac, 2024. szeptember 21-én az Erkel Színházban számunkra is megidézi a Fleetwood Mac varázslatos dalait.

Az 1999-ben alakult Rumours Of Fleetwood Mac mára világszinten elismert emlékzenekar, amelyet a Fleetwood Mac alapítótagja, Mick Fleetwood is személyesen támogat, a formáció koncertjeire úgy hivatkozva „mint egy rendkívül érzelmes előadása a Fleetwood Mac-nek”.

A Rumours Of Fleetwood Mac a Fleetwood Mac szellemiségét egyedülálló módon idézi meg, szól egyszerre a zenekar régi és új rajongóinak, lehetőséget adva arra, hogy újra felfedezzék azokat a dalokat, amelyek biztosították a Fleetwood Mac helyét minden idők egyik legkedveltebb együtteseként. A zenekar az évek során több, mint egymillió rajongó számára hozta el a Fleetwood Mac koncertek élményét, a Mail On Sunday egyenesen azt írta róluk, hogy „jobban játszanak Fleetwood Mac-et, mint maga a Fleetwood Mac”. Most pedig számunkra is itt a lehetőség, hogy mi is átéljük ezt egy egyedülálló esten, szeptember 21-én, az Erkel Színházban.

A koncertre a jegyek elsőként a regisztrált Live Nation tagok számára lesznek elérhetők április 29-én 10 órától, míg a teljeskörű jegyértékesítés április 30-án, 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon.

Rumours Of Fleetwood Mac (forrás: LiveNation Magyarország)
Ajánló

Olvasd el ezt is