Teltházas Kaleo koncerttel nyitott a Barba Negra új rendezvénycsarnoka!

Nagyágyúk koncertjeivel (Machine Head, Rasmus, Arch Enemy, Amon Amarth, Behemoth) folytatja a következő napokban is a Red Stage!

Új fejezet indult a Barba Negra történetében: sok hónapnyi találgatás és izgalom után október 13-án végre lehullt a lepel a Barba Negra új, monumentális helyszínéről. Teltházas Kaleo koncerttel nyitott a Red Stage, de nincs megállás, hiszen sorban jönnek a nagyobbnál nagyobb nevek.

Rögtön vasárnap, 16-án a The European Siege turnéval érkezik az Arch Enemy és a Behemoth, ráadásul a kultikus Carcass és a borongós hangulatú metal egyik friss képviselője, az Unto Others melegíti majd be a színpadot és a közönséget.

Esemény:
www.facebook.com/events/2865181823716687

Hétfőn a The Rasmus Live …and Never Die ’22 turnéja fut be. A csapat a mai napig az egyik leginkább keresett rockzenekar, amely a skandináv államok mellett Közép-Európában, Ázsiában, Japánban, az Egyesült Államokban, Kanadában és Dél-Amerikában is rendszeresen turnézik. A turnén és a budapesti állomáson az előzenekar az Icon for Hire lesz.

Esemény:
www.facebook.com/events/1226936007776529

A Bay Area metal ikon Machine Head, és a svéd viking metal nagyság Amon Amarth összefogott, hogy ‘Vikings And Lionhearts’ névre keresztelt co-headline turnéjával felszántsa Európát, kedden pedig Budapestet.

Az erős duó mellé csatlakozik a The Halo Effect, egy teljesen új formáció, mely a svéd melodikus death metal szcéna úttörőiből verbuválódott. Így az estéket a Peter Iwers, Daniel Svensson, Jesper Stromblad, Niclas Englin és Mikael Stanne (Az In Flames korábbi tagjai) alkotta banda melegíti majd be. 

Esemény:
www.facebook.com/events/1597837747227719

A klub és a szervezők szeretettel várják a közönséget a rendezvényeken!

RED STAGE – Budapest, XXI., Szállító u. 3.)
BLUE STAGE (Budapest, XI., Neuman J. u. 2.)

www.facebook.com/BARBA.NEGRA.HUNGARY
www.barbanegra.hu

Ajánló

Olvasd el ezt is