TOTÁLIS METAL koncert a Barba Negrában április 27-én!

Totalis_Metal
TOTÁLIS METAL koncert lesz, ezúttal - Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35! címmel - a Barba Negrában április 27-én!

2024. április 27-én újra a fővárosban ad koncertet a Totális Metal néven futó produkció. A tavalyi születésnapos jubileum után ezúttal a Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35! címet kapott programmal áll színpadra a Barba Negrában a Kalapács József (ének), Nagyfi László (gitár), Rudán Joe (ének), Pazdera György (basszusgitár), Tarca László (dob), és Nagy Dávid (gitár) alkotta formáció. Idén az eddigieknél hosszabb műsorral, és meglepetésdalokkal készülnek a tradicionális fémzene rajongói számára.

Kalapács József a mostani megmozdulásról:
“A 2023-as koncertnél hosszabb műsorral, nagyobb látvánnyal készülünk, és annak a bulinak a kifogásolható hangzását is javítjuk idén, hogy ne kelljen a beépített magnókra támaszkodni, hanem végre gyilkos sounddal szólaljon meg a produkció! Megfelelő technikai személyzettel és eszközparkkal készülünk mi, és a helyszín is. A program már eleve eddig is dús volt, de idén még bővítjük a repertoárt, jobban ráerősítünk az ‘Éjszakai bevetés’ plusz dalaival, sőt, bekerülhet olyan nóta is a lemezről, amit még anno az album megjelenése után sem nagyon játszottunk, például a ‘Most már elég’ is tervbe van véve részemről. Erről a számról jut eszembe, hogy a Totális Metal produkcióban eredeti hangolásban, eredeti hangmagasságokban játsszuk, énekeljük az összes dalt. Várhatóan 2 órás műsorral készülünk, de még megy egy nagyon pici vívás a repertoárral kapcsolatban – én folyamatos részeredményekkel kívánom elérni az általam kigondoltakat. (nevet) Hogy még egy olyan dalt mondjak, amit régen nem játszottunk, a ‘Halálra szeretlek’-et is nagyon szeretném a programba tenni, de a Joe-érából is el tudok még képzelni több tételt.”

A rendezvény különleges vendégeként a Katona Főnök vezényelte Akela, valamint hazánk első heavy metal zenekara, az 1970-es évek második felében alakult, Lőrincz Tibor által vezetett Stress melegíti be a hangulatot, akikkel pár dal erejéig Bíró Ica, azaz a Metal Lady is színpadra lép majd.

2024.04.27. Barba Negra / TOTÁLIS METAL – 35 éves az Éjszakai bevetés nagylemez
www.facebook.com/events/1121852275649096

Jegyek: https://jegy.rock1.hu/totalis-metal_20240427
Totális Metal FB-oldal: www.facebook.com/totalismetalzenekar
Akela FB-oldal: www.facebook.com/AkelaJungleBook
Stress FB-oldal: www.facebook.com/stressheavymetal

Totalis Metal – Barba Negra
Ajánló

Olvasd el ezt is