Tuning és Retro Fesztivál Budapesten

Tuning és Retro Fesztivál - forrás: trf.hu
Először Magyarországon, október 7-től 9-ig!
TOP tuning autók, szupersport-autók és az oldtimer gyöngyszemek együtt kerülnek bemutatásra. Exkluzív autók tárlata a Magyar Vasúttörténeti Parkban + rengeteg kiegészítő program: Carstylig Tuningautó Találkozó, hangnyomásmérő verseny, Kalandjárók Kiállítás, vasutas interaktív programok, Kolbászvásár, családi programok, hagyományőrző programok és kiállítások.

Ősszel egy vadonatúj autós fesztivál vár rád Budapesten!
A Tuning Show és az Oldtimer Show szervezők egy különleges autós rendezvényt hoznak létre a fővárosban. Október 7-9-ig a Magyar Vasúttörténeti Park és a Víztorony Park összekapcsolásával, 10 hektáros fesztiválterület jön létre.
A fő látványosság a mozdony-fűtőházban lesz! A mai kor csúcsautói a legszebb oldtimerekkel együtt lesznek kiállítva. Külön kategória lesz a retro tuningautók, vagyis a felspécizett oldtimerek. A szocialista kor egyszerű autóiból álmodott költeményeken csodálkozhat majd a közönség.

Old Timer Show 2020 – fotó: Mahunka Balázs

A fesztivál családbarát! A gyerekeket hatalmas állatsimogató és interaktív termelőeszköz kiállítás várja. Saját maguk által morzsolt kukoricával etethetik meg az állatkákat. Ingyen használható játékok, kézműves foglalkoztató és díjmentes arcfestés várja a gyerekeket. A tájházban a látogatók megkóstolhatják az igazi Csabai kolbászt. Nem csak autórajongóknak szól a Tuning és Retro Fesztivál!
Hagyományőrző programokba és a magyar gasztronómiába is belekóstolhatnak a látogatók. A nagyobbik parkban háztáji vásár is lesz: Kézműves utca, Gasztro utca és Vásártér.
A vasutas nosztalgiajárművek szerelmesei számára életre kelnek a park leglátványosabb járművei. Fel lesz fűtve egy igazi gőzmozdony, a hatalmas Truman. Ki lehet próbálni a sínautót, a lóvasútat, a hajtányokat és a mozdonyforgatózást.

Tuning és Retro Fesztivál – forrás: www.trf.hu

A rendezvényre autóval érkezők díjmentesen parkolhatnak a park mögötti parkolókban. A helyszín többféle tömegközlekedéssel is megközelíthető. Motorkerékpárral és kerékpárral érkezőknek külön részt jelölünk ki a P1 jelű parkolóban.
A díszkútnál és a játszótéren piknik helyeket alakítunk ki a családoknak, ahol elfogyaszthatják az uzsonnájukat. A beléptetésnél a kisgyerekes családok behozhatják a szendvicset és a teát. A házias ízekre vágyók sem maradnak éhen! A nagyobbik és a kisebbik parkban is kitelepülő sütödék szolgálják ki az éhes látogatókat.
A belépőjegyek elővételben kedvezményes áron vásárolhatók meg, okt. 2-án éjfélig. Ezután a helyszínen, a fesztivál nyitvatartási idejében lehet megvásárolni a jegyeket SZÉP kártyákkal, bankkártyával és készpénzzel.
A rendezvényről folyamatosan frissülő információk itt találhatók

Ajánló

Olvasd el ezt is