U.D.O. koncert március végén a Barba Negrában

Fotograf, Photographer, Los Angeles, Hollywood, Heidelberg
Touchdown című új lemezével, és Peter Baltes egykori Accept basszusgitárossal az oldalán érkezik március 27-én Udo Dirkschneider és zenekara, az U.D.O.

A Barba Negrában egy frissen felfedezett angol csapat, a Tailgunner is bemutatkozik.

Bizonyára senki sem lepődik meg a híren: a német heavy metal nehézsúlyú alakulata, az U.D.O. a 2023-as évben sem lassított: ausztráliai és japán turné állomások után még lenyomták a tavalyi fesztiválszezont is, immár az új basszusgitáros és egyben régi Accept-es cimbora, Peter Baltes közreműködésével.

Emellett sikerült 13 új dalt is felvenni, amivel az öttagú csapat új támadó formációba rendeződik, a szó szoros értelmében: ugyanis az augusztusban megjelent Touchdown album borítója, és az új zenekari fotók is az amerikai foci világából merítettek ihletet. A címadó dal klipjében is láthatunk néhány felhevült jelenetet egy mérkőzésből: https://youtu.be/p5bfVyWcaH8?si=f5bGfmx3HxGg7zCq

Az Udo Dirkschneider nevét viselő U.D.O. immár 37 éve indult, másfél tucat nagylemezt, 6 élő felvételt, 3 válogatást és 17 kislemezt adott ki, és pályafutásuk egyáltalán nem lefelé ível: a németországi lemezeladási listákon éppen a legutóbbi lemez érte el az eddigi legjobb, negyedik helyezést.

A mostani turné stílszerűen az Egyesült Államokban indult még tavaly, de február eleje óta már Európa útjait róják a fiúk, méghozzá egyre több teltházas állomást felmutatva. Budapesten március 27-én lesz a sorakozó az alapvonalnál, és indul a meccs a Barba Negrában! Jegyek már kaphatók, a zenekar pedig kiegészítő VIP jegyeket is kínál.

A budapesti koncert vendége a heavy metal szcéna egyik legforróbb új brigádja, a Tailgunner. A csapat 2018-ban indult, de már több sikeres brit turnét letudott, a Fireflash Records-nál pedig az első nagylemez is megjelent: a Guns For Hire-ról itt nézhetjük meg a New Horizons klipjét: https://www.youtube.com/watch?v=z1BX84JAzR8

A Livesounds bemutatja: Touchdown World Tour 2023/24.
2024. március 27., szerda 18:30 óra-Budapest, Barba Negra Red Stage
U.D.O., Tailgunner koncertek
Belépő: elővételben 11.900 Ft, a koncert napján 12.900 Ft
Jegyek kaphatók a https://jegy.rock1.hu és www.tixa.hu oldalon, illetve az Eventim és a Ticketportal hálózatában.

Kapcsolódó weboldalak:
https://livesound.hu/
https://udo-online.com/

https://www.facebook.com/LiveSoundProd/
https://www.facebook.com/events/177639492066774/

U.D.O.Ajánló

Olvasd el ezt is