Alessandra koncert Budapesten, a Dürer Kertben

Alessandra
Alessandra 2023-ban tűnt fel az Eurovíziós Dalversenyen Norvégia versenyzőjeként, a Queen of Kings slágerével, amely egészen az ötödik helyig repítette.

A tehetséges énekesnő azóta is folyamatosan jelenteti meg új szerzeményeit, a legújabb a Narcissist a toxikus kapcsolatokról szól. Az új dalokat február 4-én élőben is hallhatjuk Alessandra első budapesti koncertjén a Dürer Kertben.

Az énekesnő elmondása szerint a Narcissist több egy egyszerű dalnál, egy oldal a személyes naplójából, egy nyers vallomás a mérgező kapcsolatokból származó tapasztalatairól: „Túl sokat törődtem azzal, hogy mit gondol rólam a partnerem. Úgy éreztem, hogy nincs életem nélküle. Ő volt az én világom, ő alkotott engem. Miután többször is lehúzott, végre megértettem, hogy mit érek, és elmenekültem a régi kapcsolatokból, amelyek visszatartottak. A ‘even I can be a narcissist’ sor arra utal, hogy én is előtérbe helyezhetem magamat. Mindazoknak, akik mérgező kapcsolatban voltak vagy vannak üzenem, hogy szálljatok ki belőle és kezdjetek el magatokra koncentrálni.”

Alessandra: Narcissist


Ez már a negyedik új szám, amit Alessandra az Eurovíziós Queen of Kings óta megjelentet: a Heavy, a Bad Bitch és a Pretty Devil is mind-mind más arcát mutatják be az énekesnőnek. Alessandra az új számokkal a tarsolyában napokon belül elindul első Európa-turnéjára, február 4-én pedig először táncolhatunk dalaira Budapesten is, a Dürer Kertben.

Jegyek:
https://www.livenation.hu/show/1421884/alessandra-the-queen-of-kings-tour/budapest/2024-02-04/hu

Facebook-esemény:
https://www.facebook.com/events/759933579097209

Alessandra (fotó: Julia Naglestad)
Ajánló

Olvasd el ezt is