Az Operaház Fantomja 900.

Az Operaház Fantomja - tapsrend
A Madách Színház 2022. november 11-én ünnepelte Az Operaház Fantomja 900. előadását!

Az Operaház Fantomjának premiere 2003. május 30-án volt a Madách Színházban. A darab sikere máig töretlen. Ezt bizonyítja a – most már több, mint – 900 előadás.
A jubileumi előadáson színpadra léptek mindazok a főszereplők, akik az elmúlt 899 előadás során sikerre vitték Magyarországon Andrew Lloyd Webber világhírű művét.

Szirtes Tamás búcsúztatja Bot Gábort az előadás végén

A díszelőadás utáni napokban egy-egy búcsúelőadáson láthattuk a Christine-t eddig megformáló Fonyó Barbarát, Krassy Renátát és Mahó Andreát, valamint két Raoul-t: Bot Gábort és Homonnay Zsoltot.
November 13-án Mahó Andrea, Bot Gábor és Sasvári Sándor játszották a főszerepeket, az előadást követő tapsrendben pedig a színház igazgatója, a darab rendezője Szirtes Tamás is közönség elé állt. Búcsúztatta a darabtól Bot Gábort, aki ezen az estén lépett utoljára színpadra ebben a szerepben. Ugyancsak búcsúztatni tervezte Mahó Andreát is, de amint azt elmondta: A színdarab még nem áll készen arra, hogy Mahó Andreát elengedje..

Mahó Andrea a 904. Az Operaház Fantomja előadás után

Ünnepélyes., megható pillanatoknak, és egy nagyszerű előadásnak lehettünk szem- és fültanúi, amit ezúton is köszönünk a Madách Színháznak, és a színdarab megalkotásában résztvevő művészeti vezetőknek, színészeknek, ének- és tánckarnak valamint műszaki stábnak.

Az Operaház Fantomja 900
Ajánló

Olvasd el ezt is