Fantasztikus koncertet tartott az IL VOLO Budapesten!

IL VOLO - forrás: Koncertpromo.hu
Varázslatos este volt a 2023. október 9-i, amikor az IL VOLO, Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble triója lépett fel a Budapest Sportarénában.

Az estét a tehetséges Vavra Bence lendületes előadása nyitotta, ahol már a kezdetektől fogva érezhető volt a közönség izgalma és várakozása. 8 óra után picivel aztán végre elérkezett a várva várt pillanat, és színpadra lépett az IL VOLO.

Vavra Bence

A világhírű trió, amely először 2019-ben hódította meg a magyar közönséget, ismét bizonyította, hogy méltán tartozik a legnagyobbak közé.

Il Volo, Budapest

A közönség reakciói alapján Barone-nak igaza volt. A koncert során elképesztő energiák szabadultak fel, és a nézők állva tapsoltak. Ezen az estén Tóth Gabi is csatlakozott az IL VOLO-hoz egy lenyűgöző duett erejéig.

Tóth Gabi, Il Volo Budapest

A koncert után néhány rajongó különleges meglepetésben részesült: találkozhatott a trió tagjaival. A Meet&Greet alkalmával a tagok közvetlensége és kedvessége tovább növelte a rajongók lelkesedését.

Horváth Roland, a Koncertpromo ügyvezetője az este után lelkesedéssel nyilatkozott: „Az IL VOLO koncertjei mindig különlegesek, de ez az este kimagasló volt. A zenéjük, a hangjuk, a kisugárzásuk egyedülálló. Biztosak vagyunk abban, hogy a koncerten egyedülálló élményben volt része a közönségnek.”

A produkció, a szervezők és a fellépők is elégedetten zárták az estét. Budapest bizonyára sokáig emlékezni fog erre a különleges koncertre, és reméljük, nem kell sokat várni a trió visszatérésére!

szöveg forrása: Koncertpromo.hu

Borítókép: Koncertpromo.hu

Ajánló

Olvasd el ezt is