A Hot Wheels™ Monster Trucks Live

Hot Wheels 2022. Budapest

A Hot Wheels™ Monster Trucks Live 2022-ben visszatért Európába vadonatúj járgányaival és egy izgalmas Hot Wheels® Monster Trucks élménnyel az egész család számára!

forrás: Live Nation

A Live Nation és a Raycom-Legacy Content Company, a Mattel, Inc. (NASDAQ: MAT) partnereként január 3-án újraindította a Hot Wheels Monster Trucks Live turnét, új kocsikkal visszatérve az élő fellépésekhez Európa-szerte. A hatalmas nemzetközi érdeklődésre való tekintettel a családi show az angolszász területek után ellátogatott az európai arénákba, köztük a Budapest Arénába is, 2022 tavaszán.

A Hot Wheels Monster Trucks Live NAGYBAN tért vissza, több járgánnyal, mint valaha! A vadonatúj, 4 méter magas Mega Wrex™ tornyok – dinoszaurusz külsejükkel – 1800 lóerőt mozgósítanak a versenyben. A rajongók megismerkedhettek még az új Bigfoot Midwest Madness™-szel is, amely a Hot Wheels és a Bigfoot® együttműködéseként jött létre. Továbbá Race Ace™ is csatlakozott az eseménysorozathoz, újabb szörnyetegként, amely az ikonikus Hot Wheels lángnyelveket viseli.

A fotók készítését a Raycom-Legacy Content Company, LLC © 2021. engedélyével a Hot Wheels Mattel, Inc. biztosította.

További infó:

www.hotwheelsmonstertruckslive.com

Ajánló

Olvasd el ezt is