Loveshake a 6szín Teátrumban

Márciustól újra látható Rezes Judit és Szabó Győző párkapcsolatának igaz története alapján készült Loveshake - Az élet összeráz című előadás.

A formabontó színházi duett három év szünet után, az elmúlt időszak eseményeivel aktualizálva tér vissza a 6szín színpadára.
Loveshake – Az élet összeráz címmel mutatta be 2018-ban a Delta Produkció Rezes Judit és Szabó Győző színházi duettjét. A két színész párkapcsolatának igaz története összművészeti produkcióként, élő zenével és tánccal, kendőzetlen őszinteséggel és sok humorral mesél nekünk róluk, magunkról. Valóság és fikció keserédes keveréke a közismert színészek által megálmodott előadás. Szórakoztató, ironikus és gyakran fájdalmas helyzetekkel tűzdelt játék, amelynek történetei egyediek, mégis mindenki számára ismerősek.

Lett esküvő, még egy kisfiú és egy kutya is. Többek között ez is oka annak, hogy az előadás közel három évig nem volt látható. Megszületett a pár második gyermeke, 2021-ben pedig 18 év együttlét után összeházasodtak. Szakmai- és magánéletük is tovább mélyült, érett, a cél pedig az, hogy az előadás ezekre a változásokra is reagáljon. Az elmúlt évek eseményeivel, új dalokkal és történetekkel, felrázva tér vissza a Loveshake eredeti helyszínére, a budapesti 6színbe. Rezes Judit és Szabó Győző történetét Enyedi Éva írta színpadra.

A formabontó darab egy párkapcsolati játék, melyben az előadók közismert dalok és izgalmas koreográfiák segítségével mutatják be kapcsolatuk ívét, mélységeit és magasságait, csodáit és nehézségeit. Történeteik saját történetek, megélt, igazi állomások. Rezes Judit és Szabó Győző személyes érintettséggel, őszintén mesélnek, és közben úgy reflektálnak saját múltjukra és jelenükre, hogy a néző is felismerhesse benne önmagát. Az egyszerre vicces és szívszorító előadást idén annak is érdemes újranéznie, aki már látta.

Loveshake – Az élet összeráz március 26-ától látható újra a 6színben. Leporolva, felrázva, házassággal, gyerekekkel és gyufaolimpiával.

A képek 2022. március 25-én készültek a fotóspróbán a 6szín Teátrumban. Fotók: Mahunka Balázs

Ajánló

Olvasd el ezt is