OVO – Cirque du Soleil – MVM Dome

OVO_foto_Török_Hajni
Egy színpompás és életteli show műsorral érkezett az idei évben Budapestre a Cirque du Soleil Társulata.

A Cirque du Soleil Társulata 2017. után végre visszatért Budapestre egy vadonatúj előadással, az újra turnézó, hatalmas teljesítményeket és lenyűgöző akrobatikus mutatványokat felvonultató OVO-val. A Társulat ezalkalommal a rovarok életének egy napjába engedett betekintést a számunkra. A látványos akrobatikus elemeken keresztül a műsor kiemelte a különböző rovarok egyedi személyiségét és képességeit, megmutatva a biológiai sokféleség szépségét, annak minden kontrasztjával és vibrálásával.

A trambulinokról ugráló hatalmas tücsköktől a hálójából kitekeredő hipnotikus pókig az OVO rendkívüli látványvilággal indítja be a képzeletet. Vicces és kaotikus, ugyanakkor imádnivaló és csodálatos; az OVO elbűvölte a bennünk élő gyermeket.

Cirque du Soleil – OVO (fotó: Török Hajni)

A 25 különböző országból érkezett 100 társulati tagból álló – köztük az 52 artistából – OVO (amely portugálul tojást jelent) magas szintű akrobatikus jeleneteket állított színpadra, újradefiniálva az emberi test és teljesítőképesség határait.

Cirque du Soleil (fotó: Török Hajni)

Az OVO idei előadás sorozatának különlegessége is volt a számunkra: magyar artistapárt is csodálhattunk a levegőben, név szerint Kapitány Olíviát és Füleman Tamást.

Fantasztikus hat előadásnak lehettünk tanúi, melynek az idei évben az MVM Dome épülete adott otthont.

Reméljük a következő fantasztikus előadásig nem kell újabb hét évet várnunk.

Köszönjük a lehetőséget a LiveNation Magyarországnak!
Fotó és szöveg: Török Hajni

További fotók a Cirque du Soleil előadásról:


Ajánló

Olvasd el ezt is