Red Bull Röpnap 2022

Red Bull Röpnap 2022
10 év után rendezték meg újra a Red Bull Röpnapot Magyarországon.

Az eseménynek a Kopaszi gát adott otthont, ahol a hőség ellenére rengetegen gyűltek össze, hogy láthassák a házilag tervezett és épített szerkezeteket.

Azt nem állítom, hogy mindegyik tudott repülni, de kétségtelen, hogy a szórakozás – és szórakoztatás így is garantált volt. Délelőtt 11-től közel 40 versenyző állt rajthoz, azt megelőzően Bessenyei Péter műrepülő világbajnok nyitotta meg a napot légi bemutatójával.

Az indulók között tudhattuk Kroneraff István Becsületesneppert, aki 1992 óra kereskedik autókkal, ám az utóbbi években főként youtube csatornájáról, és különböző fórumokon való tájékoztatóiról ismerhetjük.

A korosztály meglehetősen vegyes volt, de az őrületes bulijellege miatt főként a fiatalabb generációt vonzotta az esemény.
Az indulók közül az első három helyezett komoly pénznyereményt kapott, a győztes 3 millió forinttal, a második 1,5 millióval, míg a dobogó legalsó fokán záró csapat 750 ezer forinttal gazdagodott. A zsűri tagjai Lábas Viki, Henry Kettner, Kajdi Csaba, Liu Shaolin Sándor és Papp Szabi voltak.

Ajánló

Olvasd el ezt is