Within Temptation: meghirdette 2024-es turnéját a zenekar, Budapestre is ellátogatnak

Within Temptation
Már kaphatók a jegyek a jövő októberi koncertre!

Különleges és látványos élményekkel várja 2024-ben a közönséget a Within Temptation: a kontinens egyik legsikeresebb metal zenekara ma hirdette meg Bleed Out című jövő évi turnéját, ami az Egyesült Királyságot és Európát érinti. Az egy év múlva induló koncertsorozat a holland szimfonikus metal csapat friss, szintén Bleed Out című lemezét mutatja majd be. Budapestre 2024. október 18-án érkeznek, a Barba Negrában lépnek majd fel.

Ez a turné lesz az első nagyszabású élő produkciója a Within Temptationnek a 2022-es Worlds Collide turné óta, ahol az Evanescence-szel közösen járták be Európát. Magyarország akkor kimaradt a sorból, ezúttal azonban a Barba Negrába térnek majd vissza budapesti helyszínként.

A turné tárgya, a Bleed Out nagylemez most október 20-án jelenik majd meg. Sharon den Adel, a zenekar énekesnője azt is kiemelte, hogy a koncertek nem csak a Within Temptation nyolcadik nagylemezéről szólnak majd, hanem “megerősítésről” (empowerment) is: a koncertekre kilátogatók megtapasztalhatják az a tüzet és szenvedélyt, ami a zenekart élőben jellemzi. Az albumhoz tartozó legutóbbi kislemez a Ritual, ami szeptember végén jelent meg, és itt meghallgatható. A korábban megjelent címadó dal videója pedig itt látható: https://youtu.be/dBilK-h3lRQ

2024. október 18-át tehát már most írjuk be a naptárunkba, ekkor érkezik Within Temptation Budapestre. A jegyek már ezen a héten elérhetővé válnak: október 4-én 10 órakor a zenekar rajongói és a Concerto Music követői szerezhetik be elsőként. A normál jegyelővétel október 6-án, 10 órakor indul. Ezen az oldalon ülőhelyet és szeparált bárt elérhetővé tevő balkonjegyet is vehetünk majd, és egy exkluzív póló rendelésére is mód lesz, ami a turnén nem lesz majd kapható. A zenekar weboldalán VIP csomagot is vásárolhatunk a jegy mellé.

Within Temptation (forrás: Concerto Music)


A Concerto Music bemutatja: Bleed Out 2024 Tour:
2024. október 18., péntek – Budapest, Barba Negra
Within Temptation koncert
Belépő: early bird jegyek 13.900 Ft (limitált), normál elővételben 15.900 Ft, a koncert napján 17.900 Ft. Balkonjegyek 18.900 Ft (limitált)
Jegyek kaphatók a www.tixa.hu oldalon.

Kapcsolódó weboldalak:
https://concerto.hu/
https://www.within-temptation.com/
https://www.facebook.com/concertoconcerts/
https://www.facebook.com/events/1032373188109537/

Ajánló

Olvasd el ezt is