Killer Joe – Thália Színház

Szabó Győző - Killer Joe
Texas, rozsdazóna, lerohadt lakókocsipark.

Nem a habcsókos lánymesék díszlete.
A drogos Chris pedig illik a műfajba: a dílerét és egyéb tartozásait anyja spontán megöletésével – és az ebből remélt, húgát illető örökséggel – igyekezne rendezni.

Killer Joe rendőr, emellett félállásban bérgyilkos, simán elfogadja a megbízást. Csakhogy mivel Chrisnek nincs pénze az előlegre, kénytelen a húgát, Dottie-t letétbe helyezni Killer Joe-nál, amíg a mama meggyilkolása meg nem történik.

Szabó Győző, Tóth Eszter – Killer Joe

Az Augusztus Oklahomában Pulitzer- és Tony-díjas írója, Tracy Letts, úgy alkotott morálisan hulladék figurákból brutális, szexi és humoros történetet, hogy a szemeteszsákba csomagolt hullák, a reménytelen kísérletek az új életre és egy nyúlfarm létrehozásának ötlete egyformán reálisnak és röhejesnek tűnnek ezen a porlepte roncstelepen.

Bede-Fazekas Szabolcs, Kuttner Bálint és a Killer Joe díszlete

Az előadás – hazánkban először – Speier Dávid fordításában, Mózes András rendezésében lesz látható. Szereplői: Szabó Győző, Kuttner Bálint, Tóth Eszter, Bede-Fazekas Szabolcs és Szabó Erika.
A potenciális anyagyilkos vesszőfutása a szétcsúszott családjával és a majdnem mindig kulturált bérgyilkossal 2022. október 7-től látható a Thália Télikertben.

Szöveg: Thália Színház
További infók itt

Ajánló

Olvasd el ezt is