The Rose koncert – 2024. március 17.

The Rose
A The Rose egy koreai indie rock banda, amely négy tehetséges zenészből áll.

Lelkes közönség fogadta a koreai The Rose zenekart tegnap este a Budapest Sportarénában. Fura módon most inkább az ülő szektorok voltak tele, de azért nem volt panasz a küzdőtéren elhelyezkedő közönség létszámára sem.

The Rose (fotó: Török Hajni)

Az egész nézőteret betöltötte a merch pultban megvásárolható világító műanyag rózsát tartalmazó ereklyék fénye, melyek minden bizonnyal megmelengették a fiúk szívét is.

A The Rose néhány éves szünet után újra összeállt Woosung egyik dél-koreai fellépésén 2022-ben. Az újra egyesülés eredménye lett a HEAL című albumuk, amelyet a zene átalakító ereje ihletett, valamint a rajongóik és saját maguk által megosztott történetek.

The Rose (fotó: Török Hajni)

A zenekar nem először járt Magyarországon, és Budapesten. Korábban játszottak már a Dürer Kertben közel telt házas koncerten. Ekkor még csak két saját daluk volt. Azóta azonban már két önálló nagylemezük is megjelent.

A The Rose érzelmek és hangok egybegyúrásával használja a világos és sötét elemeket, megragadva a zenéjüket meghatározó dualista lényeget, valamint rendkívül fontos számukra a rajongóikkal való személyes kapcsolattartás.

The Rose (fotó: Török Hajni)


Fantasztikus hangulatot varázsoltak tegnap az Arénában is. Bízunk benne, hogy hamarosan ismét láthatjuk, és hallhatjuk a bandát.

Köszönet a lehetőségért a LiveNation Magyarországnak!

Fotó és szöveg: Török Hajni

További fotók:Ajánló

Olvasd el ezt is